Astroloji Mine Ayman'dan 3 - 9 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 3 - 9 Temmuz haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 3 - 9 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman 3 - 9 Temmuz haftasını sizler için yorumladı. Aşk, iş, sağlık bu hafta size neler getirecek hepsi Mine Ayman'ın yazısında...


Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile tutkulu ve hırslı bir başlangıç yapabilir ve aklımızdaki hedefe kilitlenebiliriz. Bu etki Salı günü de devam edecek, her konuda derinlere dalmak isteyebiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, yeni şeyler öğrenmek ve yeni yerler keşfetmek isteyebiliriz. Sürekli hareket halinde olabilir ve yeni deneyimler yaşayabiliriz. Ay Yay burcuncayken lacivert enerjimizi dengeleyebilir.

5 Temmuz Çarşamba itibariyle aşk gezegeni Venüs İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak, 31 Temmuz’a kadar sürecek olan bu dönemde daha sosyal olabilir ve yeni insanlarla tanışabiliriz. Aşk hayatımızda kararsızlıklar yaşayabilir ve netleşmekte zorlanabiliriz. Yeni bir hobiye ya da spora başlamak için uygun günlerde olacağız. Burcu ya da yükseleni İkizler, Kova ve Terazi olanlar bu dönemde çok şanslı olabilirler.

6 Temmuz Perşembe itibariyle iletişim gezegeni Merkür Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Eğlenmeye ve dostlarımıza daha düşkün olabilir, kendimizle de daha fazla ilgilenebilir ve keyfi planları hayatımıza daha fazla sokabiliriz.

Burcu ya da yükseleni Aslan, Koç ve Yay olanlar bu dönemde daha hızlı düşünebilir ve orijinal fikirleri hayata sokabilirler.

Hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, düşüncelerimizde daha ciddi olabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünüp ailemizle daha fazla ilgilenebiliriz.

9 Temmuz Pazar 07:06’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatımızın bir alanında bitiş ya da güçlü bir başlangıç yaşayabiliriz. Belirsiz olan bir konu artık netleşebilir ve önümüzü göremeye başlayabiliriz.

ŞANSLI BURÇLAR

İKİZLER, KOVA, TERAZİ, ASLAN, KOÇ, YAY

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: AYŞE HATUN ÖNAL – OLAY


BOĞA: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK


İKİZLER: GÜLŞEN – HER GECE


YENGEÇ: TUFAN – SEVDA HİKAYESİ


ASLAN: YAŞAR – NARA


BAŞAK: OKAY BARIŞ – BETER OL


TERAZİ: DENİZ GENÇAY FT. ÖZGÜR ALTER – KİBİR


AKREP: HANDE YENER – BAKCAZ ARTIK


YAY: MURAT GÜNEŞ – KALP FARKIYLA


OĞLAK: CEM KILIÇ – NASIL BİR İNSANSIN


KOVA: DERYA ULUĞ – CANAVAR


BALIK: TUĞBA YURT – DESTUR

Haberin Devamı