Astroloji Mine Ayman'dan 30 Ekim-5 Kasım haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 30 Ekim-5 Kasım haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 30 Ekim-5 Kasım haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay'ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz

Hislerimiz çok güçlü olabilir ve manevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu etki salı günü de devam edecek, sevdiklerimize jestler yapabilir ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olabiliriz. Ay balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, yeni girişimler için enerjimiz yüksek olabilir ve yeni başlangıçlar yapabiliriz.

Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Cuma ve hafta sonu Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve isteklerimiz gündemimizde olacak. Hırslı olabilir, maddi konulara yoğunlaşabilir ve çıkarımızı çok fazla düşünebiliriz. İştahımız artabilir ve kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir. Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir.

4 Kasım Cumartesi saat 08:22'de Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatımızın bir alanında önemli bir başlangıç ya da bitiş yaşayabilir ve belirsiz bir konuyu netleştirebiliriz.

5 Kasım Pazar saat 22:18 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu dönemde daha meraklı olabilir ve yeni şeyler öğrenebiliriz. Yeni bir eğitime ya da spora başlamak için en uygun zaman olabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, YAY, KOÇ

BURÇ ŞARKILARI

KOC: FERHAT GÖÇER FT. VOLGA TAMÖZ - GÜNAH


BOĞA: ANIL ÖZCAN - GİTME


İKİZLER: TUĞBA YURT - İNCEDEN İNCEDEN


YENGEÇ: MABEL MATİZ - YA BU İŞLER NE


ASLAN: ÇINARA - KANDIRAMAZSIN


BAŞAK: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN - ÇORBA


TERAZİ: BERKAY - YAZ


AKREP: GÜLŞEN - BÜYÜK HATIRIN VAR


YAY: GÖKÇE - ARTİST


OĞLAK: CEM KILIÇ - ÇAMUR


KOVA: VOLKAN KOŞAR - HADİ GEL BALIĞA ÇIKALIM


BALIK: AYŞEGÜL COŞKUN - DUVARDAKİ GÜLÜŞLER

Haberin Devamı