Astroloji Mine Ayman'dan 4-10 Aralık haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 4-10 Aralık haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 4-10 Aralık haftası burç yorumları

Haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile iletişim alanlarında yoğun bir başlangıç yapabilir, çok fazla konuşup yazışabiliriz

Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir. 3 Aralık’ta Yay burcunda başlayan ve 23 Aralık’a kadar devam edecek olan Merkür retrosunun etkisi ile iletişim konularında karışıklıklar ve kararsızlıklar yaşayabiliriz.

Bu dönemde yeni kararlar almamak, iletişimin her alanına dikkat etmek ve yarım kalan işleri tamamlamak önemli olacaktır. Özellikle iletişim, teknoloji ve seyahat ile ilgili konularda daha dikkatli olmamız gerekebilir.

Salı ve çarşamba günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek; evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz. Sevdiklerimizin sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz.

Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir. Perşembe ve cuma günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek; enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz.

Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz. Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Keyfimize çok düşkün olabilir ve isteklerimizin yapılması için çevremize baskı uygulayabiliriz, aşırı bencilliğe karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Hafta sonu ise Ay eleştirel Başak burcunda ilerleyecek; titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

9 Aralık Cumartesi saat 11:59 itibariyle mücadele gezegeni Mars Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, 26 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Akrep ve Boğa olanlar kendilerini daha cesur hissedebilir, önemli girişimlerde bulunabilir ve daha çekici olabilirler.


ŞANSLI BURÇLAR
BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, BALIK, YENGEÇ


BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: VOLKAN KOŞAR – HADİ GEL BALIĞA ÇIKALIM


BOĞA: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN


İKİZLER: MURAT DALKILIÇ – RİVAYET


YENGEÇ: HANDE YENER – VAY


ASLAN: HADİSE – SIFIR TOLERANS


BAŞAK: FUNDA ARAR – AŞK OLSUN


TERAZİ: FERHAT GÖÇER FT. VOLGA TAMÖZ - GÜNAH


AKREP: BETÜL DEMİR – MEŞGUL


YAY: SERHAN YASDIMAN – BENİ Mİ BULDUN?


OĞLAK: SİMGE – ÜZÜLMEDİN Mİ


KOVA: ERSAY ÜNER – İKİ AŞIK


BALIK: MANUŞ BABA – ETEĞİ BELİNDE

Haberin Devamı