Astroloji Mine Ayman'dan 9-15 Ekim haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 9-15 Ekim haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 9-15 Ekim haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile hareketli bir başlangıç yapabiliriz. İletişim dünyamız canlanabilir, yazışma ve konuşmalarımız artabilir. Yeni anlaşmalar yapabiliriz. Bu etki salı günü de devam edecek, sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirip yeni insanlarla tanışabiliriz

Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

10 Ekim Salı saat 16:20 itibariyle büyük şans gezegeni Jüpiter artık Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, önümüzdeki bir sene boyunca burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanların şansı artabilir ve bereketli bir döneme girebilirler.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Aslan burcunda olacak ve enerjimiz artacak. Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz. Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz.

Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. 14 Ekim Cumartesi saat 13:12 itibariyle aşk gezegeni Venüs Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, 7 Kasım’a kadar sürecek olan bur dönemde ilişkilerimiz güçlenebilir ve aşk hayatımız canlanabilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanlar daha çekici ve şanslı olabilirler.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, YENGEÇ, BALIK, TERAZİ, KOVA, İKİZLER

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ALEYNA TİLKİ – SEN OLSAN BARİ


BOĞA: BERKSAN – AŞKA


İKİZLER: ÇINARA – KANDIRAMAZSIN


YENGEÇ: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR


ASLAN: HANDE YENER – BENDEN SONRA


BAŞAK: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – ÇORBA


TERAZİ: ONURR – DERVİŞ


AKREP: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN


YAY: SEZEN AKSU – MANİFESTO


OĞLAK: MURAT DALKILIÇ FT. OĞUZHAN KOÇ – AŞİNAYIZ


KOVA: EDİS – ÇOK ÇOK


BALIK: OKAY BARIŞ – BETER OL


Haberin Devamı