Magazin Mine Ayman Enikonu Sohbet Programıyla artık TRT FM'de!

Mine Ayman Enikonu Sohbet Programıyla artık TRT FM'de!

Paylaş
Mine Ayman Enikonu Sohbet Programıyla artık TRT FM'de!

Bir buçuk yıldır 106.8 TRT Kent Radyo İstanbul’da “Enikonu Sohbet” adlı programına devam eden ve geçtiğimiz haftalarda 400.konuk olarak Muazzez Ersoy’u ağırlayan başarılı radyocu Mine Ayman, artık TRT FM’de de yayında olacak

“Enikonu Sohbet” adlı konuk programıyla birbirinden ünlü isimleri haftanın üç günü TRT Kent Radyo İstanbul’da ağırlamaya devam eden programcı, 9 Şubat itibariyle her perşembe gecesi 00:00-01:00 saatleri arasında konuklarını TRT FM’de de ağırlamaya devam edecek.

TRT FM’deki “Enikonu Sohbet” programının ilk konuğu, son dönemin en başarılı isimlerinden Buray oldu ve canlı yayında ilk programa özel hazırlanan uğur böcekli kutlama pastasıyla birlikte Mine Ayman’la video çekip paylaştı. Dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine “Seni Sevmiyorum Artık” adlı şarkısına klip çekildiğini ilk kez yayında açıklayan sanatçı, 14 Şubat’ta sevenlerine yeni klip sürprizi yapmaya hazırlanıyor.

Mine Ayman “Enikonu Sohbet” programıyla pazartesi, çarşamba ve cuma 20:00-21:00 saatleri arasında 106.8 TRT Kent Radyo İstanbul’da, perşembe geceleri ise 00:00-01:00 saatleri arasında TRT FM’de yayında.

Haberin Devamı