Astroloji Mine Ayman'dan 20-26 Ağustos haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 20-26 Ağustos haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 20-26 Ağustos haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Yay burcundaki etkisi ile meraklı bir başlangıç yapabilir ve hareket halinde olabiliriz...

Sevdiklerimizle iç içe olabilir ve bol bol sohbet edebiliriz. Yolculuğa çıkabilir ya da tatil planı yapabilir, yeni yerler keşfedebilir ve eğlenceli zamanlar geçirebiliriz.

Haberin Devamı

Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, ailemizle ilgili konular gündemimizde olabilir ve onlarla daha fazla ilgilenebiliriz. Tatilde olsak bile iş hayatımızı düşünebilir ve gelecekle ilgili planlar yapabiliriz.

Maddi konular yoğun bir şekilde gündemimizde olabilir. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Perşembe 07:09 itibariyle Güneş artık Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve hayatımızın bir alanında önümüzdeki bir ay içinde yeni bir düzenleme yapmak isteyeceğiz. Bu dönemde daha titiz ve düzenli olabiliriz. Burcu ya da yükseleni Başak olanlar bu dönemde daha dikkat çekici ve girişimci olabilirler.

Haberin Devamı

Cuma ve Cumartesi günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek; ruh halimiz özgür ve asi olabilir, kafamıza göre takılmak isteyebiliriz. Yeni ve orijinal fikirleri hayata geçirebilir, beklenmedik sürpriz durumlarla karşılaşabilir ya da çılgınlıklar yapabiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Pazar günü ise Ay Balık burcunda ilerleyecek ve 14:56’da Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay zamanları gergin geçebilir ve belirsiz konular netleşebilir.

Gizli durumlar varsa yine bu günlerde ortaya çıkabilir ve yeni şeyler öğrenip bir konuda bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz. Dolunay Balık burcunda gerçekleşeceği için çok duygusal ve hassas olabilir, hayatımızdaki sorunlu bir konuyla artık tamamen vedalaşabiliriz.

ŞANSLI BURÇLAR

BALIK, AKREP, YENGEÇ, BAŞAK, BOĞA, TERAZİ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: GÜLŞAH TANRIÖVER – VURUR AŞKI

BOĞA: BERRU TURAL – FİNAL

İKİZLER: FERHAT GÖÇER – REVA

YENGEÇ: EDİS – YALAN

ASLAN: HANDE YENER – BENİ SEV

BAŞAK: AYÇAM FT. CEM – FİYASKO

TERAZİ: DEMET AKALIN – CANIMA DA DEĞSİN

AKREP: KAHRAMAN DENİZ – SUÇ MAHALLİ

YAY: MERVE ÖZBEY – VURACAK

OĞLAK: MUSTAFA SANDAL FT. EYPİO – RESET

KOVA: ZİYNET SALİ – DELİ DİVANENİM

BALIK: EGEMEN YILDIRIM – YALANINA DOLANINA