Gündem Minibüs bariyere çarptı: 2 ölü, 8 yaralı

Minibüs bariyere çarptı: 2 ölü, 8 yaralı

Paylaş
Minibüs bariyere çarptı: 2 ölü, 8 yaralı

Minibüs bariyere çarptı: 2 ölü, 8 yaralı

Adapazarı'nda, tavuk çiftliğinde çalışmaya giden işçilerin bulunduğu minibüs, aşırı sürat ve dikkatsizlik yüzünden orta refüjdeki bariyere çarptı. Kazada, 2 işçi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün sabah, D- 100 karayolunun Adapazı yakınlarındaki Aşağı Kirazca Mevkii'nde meydana geldi. Bir firmaya ait tavuk çiftliğinde çalışan işçilerin içerisinde bulunduğu Ahmet Yaman yönetimindeki 34 TC 6236 plakalı minibüs, bir akaryakıt istasyonu önünde aşırı hız nedeniyle bir anda kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada, minibüste bulunan sürücü Ahmet Yaman ile işçiler Murat Bulut, Gürbüz Turan, Sinan Çakmak, Mehmet Şahin, Erkan Yaman, Gökhan Çelebi, Recep Fırtına, Malik Güney ve Ahmet Bulut yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 29 yaşındaki Murat Bulut ile 31 yaşındaki Gürbüz Turan, tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi

Haberin Devamı

Kazada yaralanan ve Adapazarı Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde tedavisi süren 8 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

DHA