Gündem Minibüs, belediye çukuruna düştü

Minibüs, belediye çukuruna düştü

Paylaş
Minibüs, belediye çukuruna düştü

Sivas'ta bir minibüs, Belediye'nin kazdığı 2 metrelik çukura böyle düştü. Sürücü 'güvenlik önlemleri yetersizdi' dedi

Sivas'ta caddede seyir halinde olan kapalı hafif ticari araç, ışıklı kavşakta belediyenin altyapı çalışması için kazdığı 2 metre derinliğindeki çukura düştü. Kazada yaralanan olmazkan, sürücü Ahmet Turan Kemik, belediyeye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kent merkezinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ahmet Turan Kemik yönetimindeki 58 ND 252 plakalı hafif ticari araç, sürücünün ışıklı kavşak yanındaki dubaları fark etmemesi nedeniyle, alt yapı çalışması için açılan 2 metre derinliğinde ve 3 metre genişliğindeki çukura düştü. Ön bölümü tamamen çukura giren ve arkası havaya kalkan aracın sürücüsü Ahmet Turan Kemik kazayı yara almadan atlattı.

Yolun, tam ışıklı sinyalizasyon yanında aniden daraldığını ileri süren Ahmet Turan Kemik, “Belediyenin koyduğu işaretler yetersizdi. Yol birden daraldı ve kırmızı ışık yandı. Yanımda başka bir araç vardı, şerit değiştiremedim. Frene basınca asfalt üzerindeki toprak örtü nedeni ile araç kaydı ve çukura düştü. Böyle bir yerde bu denli çukur açılmış ancak yeterli güvenlik önlemi alınmamış” diyerek, tepki gösterdi.

Kısa sürede olay yerine gelen belediye ekipleri de kazayla ilgili incelemelerde bulundu. Çukura düşen minibüs, çekici yardımı ile çıkarıldı.

Haberin Devamı

Eraydın AYTEKİN / SİVAS, (DHA)