Türkiye (Son Dakika) Minibüs kadınların arasına daldı

Minibüs kadınların arasına daldı

Paylaş
Minibüs kadınların arasına daldı

Üsküdar'da, market alışverişinden evlerine dönen 3 kadın, aşırı hız yapan bir minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Minibüs şoförünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi

Kaza, saat 16.50 sıralarında Ferahevler Mahallesi, Ferahevler Caddesi üzerinde meydana geldi. Hatice Akgün, Gül Akgün ve Kamile Bilgin, cadde üzerindeki bir marketten alışveriş yaptıktan evlerine gitmek için dışarı çıktı.

Üç kadın yolun karşısına geçmek için kaldırımdan caddeye indi. Bu sırada, cadde üzerinde aşırı hızla ilerleyen, 34 ET 3967 plakalı minibüsün sürücüsü kadınlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadınlar hafif şekilde yaralandı.

Yerde yatan yaralıların yardımına ilk olarak mahalleli koştu. Yaralı kadınları yoldan alarak kaldırımın üzerine yatıran vatandaşlar, destek olarak fazla hareket etmemelerini sağladılar.

Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulanslara konularak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Minibüs şoförü ise polis tarafından göz altına alınarak polis merkezine götürüldü. Sürücünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Korkunç kazanın meydana geldiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde alışveriş yaptıktan sonra konuşan üç kadın, hızla gelen aracın altında kalıyor.

Ne olduğunu bile anlayamayan kadınlar, çarpmanın etkisiyle metrelerce ileri fırlıyor. Kazanın ardından çok sayıda vatandaş yaralı kadınlara yardım için bölgeye koşuyor.

Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı