Türkiye (Son Dakika) Minibüse kurşun yağmuru

Minibüse kurşun yağmuru

Paylaş
Minibüse kurşun yağmuru

Afyonkarahisar'da yolcu minibüsü kurşunlandı 5 yolcusuyla seyrederken 13 el ateş edilen minibüsün şoförü elinden yaralandı

Afyonkarahisar’da, 5 yolcusuyla seyrederken 13 el ateş edilen minibüsün şoförü elinden yaralandı. Alınan bilgiye göre, Özdilek hattında çalışan ve Afyonkarahisar-İzmir karayolu Kolaylı Dinlenme Tesisleri’nin arkasındaki servis yolunda ilerleyen Ö.İ’nin kullandığı 03 M 0206 plakalı minibüse, ormanlık alan yanından geçerken kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Saldırgan, minibüsün şoför mahalline art arda ateş ettikten sonra kaçtı.

Haberin Devamı

Minibüsün kaportasına ve camlarına kurşun isabet ederken, sürücü Ö.İ. elinden yaralandı. Ö.İ, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Minibüste bulunan 5 yolcunun ise olaydan yara almadan kurtuldukları belirtildi. Olay yerine inceleme yapan polis ekipleri, 13 boş kovan ele geçirdi. Minibüste geçici olarak 3 gündür çalıştığı öğrenilen sürücü Ö.İ’nin ifadesine başvuran polis, saldırganın kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

AA