Gündem Minibüste yanmaktan son anda kurtuldular

Minibüste yanmaktan son anda kurtuldular

Paylaş
Minibüste yanmaktan son anda kurtuldular

Kemer'den Antalya'daki akrabalarını ziyarete gelen Gürler ailesinin içinde bulunduğu minibüs, hareket halindeyken belirlenemeyen bir nedenle alev aldı

Minibüsün sürücüsü Şener Gürler, eşi, kızı ve annesi ile 2 akrabaları son anda kendilerini araçtan atarak yanmaktan kurtuldu. Bir otele ait tur minibüsü sürücüsü Şener Gürler, akraba ziyareti için Kemer'deki evlerinden Antalya'ya doğru yola çıktı.

Haberin Devamı

Saat 15.45 sıralarında 07 K 5354 plakalı minibüsten yoğun mazot kokusu geldiğini fark eden sürücü Şener Gürler, Büyükçaltıcak Piknik Alanı girişinde aracı yavaşlatarak yol kenarında kontrol etmek istedi.

Tam bu sırada araçtan yoğun bir duman çıkmaya başladı. Minibüste Bulunan Şener Gürler'in eşi Ayşe Gürler, kızı Elif Gürler ile annesi ve iki akrabası dumandan korkarak kendilerini minibüsten dışarıya attı. Aile, atlamalarının ardından alev topuna dönen minibüsün tamamen kül oluşunu gözyaşları içinde izledi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi, minibüsü hurda yığını olmaktan kurtaramadı.

‘DURMASAM HEPİMİZ ÖLECEKTİK’

Antalya- Kemer karayolundaki tüneli geçtikten sonra aracından aniden yoğun mazot kokusu geldiğini söyleyen Şener Gürler, “Otel görevlilerini Kemer'deki otele bıraktıktan sonra bayram ziyareti için akrabalarımızın olduğu Antalya'ya doğru yola çıkmıştık. Kokuyu 5 dakika daha geç fark etsem hepimiz yanarak ölmüş olacaktık. Cana geleceğine mala gelsin” diyerek kendisini ve ailesini teselli etti.

Haberin Devamı

Ömer ERDEM/ANTALYA, (DHA)