Gündem Minik Ateş’ten geriye bu görüntüler kaldı

Minik Ateş’ten geriye bu görüntüler kaldı

Paylaş
Minik Ateş’ten geriye bu görüntüler kaldı

Minik Ateş’ten geriye bu görüntüler kaldı


?Ordu’da 2 yaşındaki Ateş Karaoğlu’nun kaldığı kreşte ölü bulunmasının ardından yakınları yasa bürünürken minik Ateş’ten geriye kalan görüntüleri yürekleri dağladı. Ordu’nun Altınordu ilçesinde 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, kaldığı kreşteki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Altınordu ilçesinde bulunan bir kreşte meydana geldi. Sabah saatlerinde kreşe bırakılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, akşam saatlerinde kreş görevlileri tarafından yatağına yatırıldı. Uyuya kalan çocuğu almayan gelen ailesi Ateş Karaoğlan’ı bir daha uyandırmadı. Olayın ardından 112 Acil ekiplerine haber verildi. Kreşte yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ölüm haberinin ardından yasa bürünen minik Ateş’in ailesi ve yakınları Baba Caner Karaoğlan’ın Altınordu ilçesi Eskipazar’da bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Acının bir diğer adresi ise minik Ateş’in anneannesinin evi oldu. Olayda dikkat çeken ayrıntı ise 2 yaşındaki Ateş Karoğlan’ın kaldığı kreşin anneannesinin oturduğu dairenin bir kat altı olmasıydı. Olayın yaşandığı kreşte bugün hizmet verilmezken, minik Ateş’in yakınları da konuşamadı.

2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’dan geriye yalnızca ailesinin sosyal medyada paylaştığı görüntüler ve fotoğraflar kaldı. Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’ın yarın öğle namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.