Türkiye (Son Dakika) Minik Gizem'i ölüme böyle götürmüş!

Minik Gizem'i ölüme böyle götürmüş!

Paylaş
Minik Gizem'i ölüme böyle götürmüş!

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in içinde bulunduğu ve katil zanlısı Süleyman Akdeniz'in kullandığı kırmızı renkli otomobil, küçük kızın evlerine 500 metre uzaklıktaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına takıldı.

Adana'da geçen pazar günü kaybolan 6 yaşındaki Gizem'in dün cesedi bulundu. Minik Gizem, ablasıyla evlenmek isteyen bir genç akrabaları tarafından işkenceyle öldürülmüş. Hatta zanlı, dikkat çekmemek için aramalara bile katılmış! Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu arada zanlının savunması için yapılan talebi 41 avukat reddetti.

Haberin Devamı

Katil zanlısı Süleyman Akdeniz, mahkemede verdiği ifadesinde vahşi cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

'BENZİN DÖKÜP YAKTIM'

Minik Gizem’in ablası Gamze ile gönül ilişkisi yaşadığını, ailesinin karşı çıkmasıyla ayrıldıklarını ve bu nedenle intikam hisleri beslediğini söyleyen Süleyman Akdeniz, çocuğu "Pikniğe gideceğiz" diye kandırıp, arabayla götürdüğü kırsal alanda ellerini ve ayaklarını koli bandı ile bağlayıp, ağzını da aynı bantla kapattığını, bıçakladıktan sonra yaralı halde üzerine benzin döküp yaktığını itiraf etti.

İfadesinde küçük kızı yakmakta kullandığı 7-8 liralık benzin aldığını söyleyen Süleyman Akdeniz'in, görüntülerde pet şişe ile benzin aldığı görülüyor.

Bir süre güvenlik kamerasına takılan otomobil daha sonra akaryakıt istasyonundan ayrılıyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer17111","17111","201404","17111-132188.jpg","1", "0","Küçük Gizem’i ölüme böyle götürdü");