Türkiye (Son Dakika) Minik Irmak'ın ablası anlattı: Bizi sürekli evine çağırıyordu

Minik Irmak'ın ablası anlattı: Bizi sürekli evine çağırıyordu

Paylaş
Minik Irmak'ın ablası anlattı: Bizi sürekli evine çağırıyordu

Türkiye günlerdir Irmak bebeğin vahşice katledilmesini konuşuyor. Komşusu Hikmet A. tarafından tecavüz edilip boğulan Irmak bebek son yolculuğuna uğurlanırken, ablası komşuları Hikmet A.'nın sürekli kendilerini eve davet ettiğini söyledi

14 Ekim tarihinde komşusu tarafından öldürülen ve gömüldüğü bağlık alanda 3 gün süren kazı çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Irmak Kupal için Alaşehir Tokuçzade Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Komşusu tarafından vahşice öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Minik Irmak'ın tabutunun üzerine kasımpatı çiçekleri konuldu.


'KEŞKE O ADAMIN EVİNE BAKSAYDIM'


Irmak'ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal da o gün yaşadıklarını anlatarak şunları söyledi: "Evin önünde oynarken, Irmak'ın sesi kesilmişti, 5-6 dakika geçince babam ‘Irmak'a bak' dedi.
Baktım yoktu. O arada katil Hikmet'in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ona ‘Irmak'ı gördün mü' dedim, ‘Hayır şuralarda oynuyordu' dedi. Keşke o gün o adamın evine baksaydım.
En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Bizi sürekli evine çağırıyordu. Irmak'la bana şeker, çikolata veriyordu. Gelin size bilgisayar, televizyon açayım derdi."


ZANLIYA KORUMA


"Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek" suçundan tutuklanan katil zanlısı Himmet Aktürk Alaşehir Cezaevi'nde özel bir odaya alındı. Aktürk'ün kendisine zarar vermemesi ve diğer mahkumlardan korumak için odasının önünde infaz koruma memurları nöbet tutuyor.


OTOPSİ RAPORU AÇIKLANDI


Manisa'da komşusu Himmet A. tarafından öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cenazesi, defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken, küçük çocuğun ön otopsisinde boğularak öldürdüğü anlaşıldı. Minik Irmak'ın vücudunda, tecavüz bulgularına da rastlandı.

Hikmet A. televizyon programının arasında cinayeti böyle itiraf etmişti:



Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı öldüren zanlının yargılanacağı davaya müdahil olacak.

Haberin Devamı