Gündem Minik kızdan tacizciye: Allah belanı versin

Minik kızdan tacizciye: Allah belanı versin

Paylaş
Minik kızdan tacizciye: Allah belanı versin

Samsun'da otobüse binerken tacize uğradığı ileri sürülen 10 yaşındaki A.S., 41 yaşındaki şoföre duruşmada "Allah belanı versin" diye bağırdı

Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtta kalan ve koruyucu ailesi olan emekli öğretmen 41 yaşındaki F.E. ile birlikte yaşayan A.S., Taflan’dan şehir merkezine gitmek için Büyükşehir Belediyesi Halk Otobosüne bindi.

Bu sırada otobüs şoförü evli 3 çocuk babası Recep Özkurt, iddiaya göre yanından geçen küçük kızın kalçalarını elledi. Şehir merkezine gelince de kendilerinden başka yolcu bulunmayan otobüsten inen A.S.’ye arkadan sarılarak göğüslerini tuttu.

Kısa sürede yakalanan Recep Özkurt, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İNİP BİNERKEN YARDIMCI OLDUM"

Bugün Samsun 1’inci Ağır ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya katılan Recep Özkurt, yaptığı savunmada olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: “İftar saatiydi. Küçük kıza inip-binerken sadece yardımcı oldum. Sanırım beni yanlış anladılar. Ben kimseyi taciz etmedim.”

"ALLAH BELANI VERSİN"


Bu sırada mahkeme salonunda bulunan A.S. ise ağlamaya başladı. Hıçkıran küçük kız, “Allah belanı versin. Yalan söylüyorsun” diye bağırdı.

Duruşma, küçük kızın ruh sağlının bozulup bozulmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verilerek ertelendi. Mahkeme sanığın tahliye talebini de kabul etmedi.

İsmail AKDUMAN/SAMSUN (DHA)