Türkiye (Son Dakika) Minik Melisa doğum gününde öldü

Minik Melisa doğum gününde öldü

Paylaş
Minik Melisa doğum gününde öldü

Esenler'de 5 katlı apartmanın çatı katındaki dairede çıkan yangında ölen 4 yaşındaki Melisa Nur'un bugün doğum günüydü

Apartmanın 5. katındaki dairede klimanın elektrik tesisatında meydana gelen elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü.

Haberin Devamı

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine Esenler ve Bağcılar itfaiye gruplarına bağlı ekipler sevk edildi. Bu sırada Mehmet Toka ve eşi Bedia Toka 7 aylık çocuklarını alarak dışarı çıktı; ancak 4 yaşındaki Melisa Nur Toka yoğun alev dumanla kaplı dairede kaldı.

Anne ve babası tarafından daireden çıkartılan 7 aylık Veysel ambulansta tedavi altına alındı. Alevleri bastırarak daireye giren itfaiye erleri Melisa Nur’un cansız bedeniyle karşılaştı.

YANGININ SEBEBİ ELEKTRİK KONTAĞI

Anne ve babanın, alevler ve yoğun duman nedeniyle Melisa Nur’un odasına giremediği öğrenildi. Doğum gününde hayatını kaybeden Melisa’nın ölümüyle anne ve babası sinir krizleri geçirdi, mahalle sakinleri ve komşuları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

7 aylık bebeğini daireden çıkartan ancak 4 yaşndaki kızını kurtaramayan anne ve babası, geç geldiklerini iddia ettikleri itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından polis ekipleri dairede incelemelerde bulundu. Küçük Melisa’nın cenazesi olay yerinde savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri, ilk belirlemelere göre yangının Melisa’nın yattığı odadaki klimadaki elektrik kontağından çıktığını söylediler.

Elvan EZBER İSTANBUL, (DHA)