Türkiye (Son Dakika) Minik Rıfat'a acı tören

Minik Rıfat'a acı tören

Paylaş
Minik Rıfat'a acı tören

Ağabeyini karşılamak için scooterle yola fırlayınca minibüsün altında kalan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 4 yaşındaki Rıfat Avşar, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Dün saat 13.30 sıralarında, 6072 sokak 9 numara önünde annesi ile ağabeyinin okuldan dönmesini bekleyen Rıfat Avşar, servis minibüsünün gelmesinin ardından scooterıyla yola fırladı. Annesinin ve ağabeyi Ahmet Avşar’ın, bahçede olduğunu düşündüğü Rıfat Avşar, minibüsün altına giren scooterının almak için altına eğildi.

Haberin Devamı

Bu sırada minik Rıfat’ı farketmeyen sürücü A.A., yönetimindeki servis minibüsüyle hareket etti. Minibüsüyle Rıfat’ın üzerinden geçen A.A., vatandaşların uyarısı üzerine aracını durdurdu.

Ağır yaralanan talihsız Rıfat, kaldırıldığı Özel Medical Park Hastanesi’nde çabalara rağmen kurtarılamadı. Rıfat Avşar’ın cenazesi, yakınlarınca, Örnekköy İmbat Cami’ne götürüldü.

Burada İzmir Emniyet Müdürlüğü’de görev yapan baba Aytaç Avşar ile Rıfat’ın ağabeyi Ahmet Avşar, taziyeleri kabul etti. Rıfat Avşar’ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Doğançay mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Gözaltında bulunan sürücü A.A.’nın, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

DHA