Türkiye (Son Dakika) Minik Rıfat'ın üzerinden minibüs iki kez geçti

Minik Rıfat'ın üzerinden minibüs iki kez geçti

Paylaş
Minik Rıfat'ın üzerinden minibüs iki kez geçti

İzmir Karşıyaka'da, ağabeyini karşılamak için scooter'la yola fırlayan 4 yaşındaki Rıfat Avşar, sürücüsünün kendisini farketmemesi üzerine servis minibüsünün altında kaldı. Minik Rıfat yaşam mücadelesi kaybetti

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, 6072 sokak 9 numara önünde meydana geldi. Annesi ile ağabeyinin okuldan dönmesini bekleyen Rıfat Avşar, servis minibüsünün gelmesinin ardından scooter’ıyla yola fırladı.

Haberin Devamı

Bu sırada annesinin ve ağabeyi Ahmet Avşar’ın bahçede olduğunu düşündüğü Rıfat Avşar’ı farketmeyen servis minibüsünün şoförü de hareket etti. Minik Rıfat, sürücü A.A. yönetimindeki 35 S 95152 plakalı servis minibüsünün altında kaldı. Sert bir cismin üzerinden geçtiğini düşünen A.A., ikinci kez menevra yapınca talihsiz Rıfat bir kez daha minibüsün tekerlekleri altında kaldı.

AĞIR YARALANDI

Kazayı farkeden vatandaşların uyarısı üzerine duran A.A., kanlar içinde kalan Rıfat Avşar’ı, yakındaki Özel Medical Park Hastanesi’ne kaldırdı. Acil serviste, ilk olarak hayatını kaybettiği düşünülen Rıfat, doktorların müdahalesiyle yaşama tutundu. Babası Aytaç Avşar’ın İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenilen minik Rıfat’ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Servis minibüsü sürücüsü A.A.’nın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YAŞAMINI KAYBETTİ


İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, ağabeyini karşılamak için scooter ile yola fırlayınca servis minibüsünün altında kalan 4 yaşındaki Rıfat Avşar, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.

DHA