Magazin Miniklere 50 bin lira bağışladı

Miniklere 50 bin lira bağışladı

Paylaş
Miniklere 50 bin lira bağışladı

Ferhat Göçer, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu. Göçer, 20'nci sanat yılını kutladığı konserinden elde edilen 50 bin lirayı Minik Kalplerle El Ele Derneği'ne bağışladı

Ferhat Göçer, 20'nci sanat yılını önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle kutladı. Türk Sineması'nın 100'üncü yılını da kutlayan Göçer'in onur konuğu Hülya Koçyiğit'ti. Konserden notlar şöyle:

Haberin Devamı

Ferhat Göçer; Pir Sultan Abdal, Münir Nurettin Selçuk, Amy Winehouse ve Sting gibi isimlerin parçalarını yorumladı.

'Oğlumuzun ismi Aslan'

Göçer'i dinleyenler arasında; üç hafta sonra oğlunu kucağına almaya hazırlanan Hande Atazi ve eşi Benjamin Harvey de vardı. Soruları yanıtlayan Ataizi, "Oğlumuza Aslan Lion ismini vereceğiz. Benjamin 'Lion' diye hitap edecek. Ben ise 'Aslan' diyeceğim" diye konuştu.

Konseri Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik de izledi. Gedik, bir süre önce ayrılıp yeniden barışmalarıyla ilgili şöyle konuştu: "Her ayrılık uçurumdur. İnsan hayatta hatalar yapıyor; biz de hatalarımızı gördük ve tekrar bir araya geldik."

Konserden elde edilen 50 bin lirayı Mikader'e (Minik Kalplerle El Ele Derneği) bağışlayan Göçer, hediye çekini dernek başkanı Arzu Sabancı'ya teslim etti.
Göçer, onur konuğu olan Hülya Koçyiğit'in filmlerde söylediği şarkılardan oluşan bir barkovizyon filmini de ekrana yansıttı. Ünlü şarkıcı, ardından sahneye davet ettiği Koçyiğit ile birlikte 'Senede Bir Gün' şarkısını seslendirdi.

Haberin Devamı