Gündem Miras için arkadaş tuzağı

Miras için arkadaş tuzağı

Paylaş
Miras için arkadaş tuzağı

İşadamına ailesinden 2 milyon TL'lik miras kaldı. Bunu duyan işadamının iki hain arkadaşı mirası ele geçirmek istedi

BUNLAR NASIL ARKADAŞ?

İzmir Gaziemir’de inşaat işiyle uğraşan işadamı M.O.’ya ailesinden miras olarak yüklü miktarda para ve gayrimenkuller kaldı.

Toplam değeri 2 milyon TL’yi bulan mirası, işadamı M.O.’nun arkadaşları K.İ. ile H.G. öğrendi. K.İ. ile H.G. arkadaşları M.O.’nun mirasını ele geçirebilmek için hemen oturup hain bir plan hazırladı.

İŞADAMI ŞÜPHELENMEDİ

Bursa ve Adapazarı’ndan üç adam kiralayan hain arkadaşlar, “Hadi gel pikniğe gidelim” yalanıyla işadamı M.O.’yu ormana götürdü. Piknik sırasında K.İ. “İşim çıktı, hemen gitmem lazım” bahanesiyle ormandan ayrıldı.

Bu sırada kiralık adamlar gelip hainlerden H.G.’nin başına plan gereği tabancayla hafifçe vurdu.

ELİNİ AYAĞINI BAĞLADILAR

H.G.’nin başına vurulmasının nedeni, baskına uğramış havası yaratmaktı. Kiralık adamlar sonra ellerini ve ayaklarını bağladıkları işadamını otomobilin bagajına kapatıp Şirinyer’de bir eve götürdü.

Hainler, evde 8 gün elleri ayakları bağlı tuttukları işadamının mallarını vekaletle üzerlerine geçirmek istedi ama olmadı.

ŞİMDİ HEPSİ HAPİSTE

Çünkü vekalet için işadamının eşinin imzası gerekliydi. Bunun üzerine hainler, 50’şer bin TL’lik 3 senet imzalattıkları işadamını 150 bin TL fidye getirmesi için bıraktı.

İşadamı polise başvurdu. Polis fidyeyi almaya gelen S.C.’yi ve diğerlerini yakaladı. 2 hainle 3 kiralık adam tutuklandı, işadamı rahat nefes aldı.

Taylan YILDIRIM/DHA

2