Gündem Mışıl mışıl konferans!

Mışıl mışıl konferans!

Paylaş
Mışıl mışıl konferans!

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde düzenlenen bir konferansta Vali Yardımcısı dahil birçok dinleyici uyudu

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde (ZKÜ), emekli Tümgeneral Cevat Ülkekul'un konuşmacı olarak katıldığı konferansta Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir ile bazı öğretim üyeleri ve öğrenciler uyudu. Koltuklarına yaslanarak ve başlarını birbirlerinin omuzlarına koyarak uyuyan bazı öğrencilerin, fotoğraflarının çekilmesine rağmen uyanmaması dikkat çekti.

Merkez Kampüsü'ndeki konser salonunda düzenlenen, "Taşkömür Havzasında Dilaver Paşa Nizamnamesi ve Öncesinde Yapılan Çalışmalar" konulu konferansa, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir'in yanında Belediye Başkan Vekili Kemal Cangöz, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, ZKÜ Rektörü Prof.Dr. Bektaş Açıkgöz, öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

VALİ YARDIMCISINI ZOR UYANDIRDILAR

Emekli Harita Genel Komutanı ve Deniz Müzesi Danışmanı Tümgeneral Cevat Ülkekul, konferansta Zonguldak ve Ereğli havzasında geçmişte yapılan çalışmaları anlattı. Konferans sırasında başta Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir olmak üzere bazı öğretim üyeleriyle üniversite öğrencileri uykuya yenik düştü.

Rektör Prof.Dr. Bektaş Açıkgöz, konferans boyunca yanında uyuyan Vali Yardımcısı Özdemir'i uyandırmak için büyük çaba harcadı. Prof.Dr. Açıkgöz, koltuğunda sık sık hareket ederek Özdemir'in dikkatini çekmeye çalıştı. Özdemir ile birlikte üniversite öğrencilerinden bazıları da uyudu.

Bazı öğrenciler koltuklarına yaslanarak, bazıları da başlarını birbirlerinin omuzlarına koyarak uyudu. Öğrencilerin, fotoğraflarının çekilmesine rağmen uyanmaması dikkat çekti. Yaklaşık 1 saat süren konferansın sonunda emekli Tümgeneral Cevat Ülkekul, Rektör Prof.Dr. Açıkgöz ve Tuğamiral Doğan Bozkurt'a bölgedeki kömür havzasına ilişkin birer eski harita hediye etti.

DHA

Haberin Devamı