Spor Misimovic Wolfsburg'a doğru

Misimovic Wolfsburg'a doğru

Paylaş
Misimovic Wolfsburg'a doğru

Galatasaray'da kadro dışı kalan Zvjezdan Misimovic'in Alman Bundesliga'daki eski takımı VFL Wolfsburg'a döneceği iddia edildi

Boşnak futbolcu Misimoviç'in Wolfsburg menajeri Dieter Hoenessi ile anlaştığı bildirildi. Alman basını, Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi tarafından kendisini takıma vermediği için kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimoviç'in Bundesliga'ya geri dönmek istediğini iddia etti.

Sarı kırmızılı takımın yöneticilerin Boşnak futbolcuya, "Seni gözden çıkartmadık" demelerine rağmen Misimoviç'in Almanya'ya dönme kararı aldığı kaydedildi.

İKİNCİ TAKSİT ÖDENMEZSE SERBEST KALACAK

Yönetimden izin alarak Almanya'ya gelen Boşnak milli oyuncu 3 ay önce ayrıldığı eski takımana dönmek istiyor. Transfer kurallarına göre Bundesliga'da bir futbolcunun bir sezonda sadece iki takımda oynayabilecek olması nedeniyle Misimoviç ya Galatasaray'da ya da Wolfsburg'da futbol oynayabilecek.

Sezon başında 7,5 milyon Euro bonservis bededelinin üçte biri olan 2,5 milyon Euro'yu ödeyen Galatasaray'ın ikinci taksidi ödememesi durumunda futbolcu serbest kalarak eski kulübüne dönecek.

İkinci taksidin ödeme zamanı Temmuz 2011. Galatasaray'ın son taksitini ise Temmuz 2012 yılında ödemesi gerekiyor.

RUS TAKIMLARI PEŞİNDE

Misimoviç Türkiye ve Almanya ligleri dışında üçüncü bir ülkeye de gidebilecek. Sezon başlangıçı Mart ayında olan Rusya Ligi'nde bazı takımların da Misimoviç'le ilgilendikleri öne sürüldü.

Kadro dışı kalan Boşnak yıldız çocuğunun bronşit olması nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini dile getirip, "Karara saygı duyuyorum. Fakat istenmiyorsam giderim" diye konuşması da dikkat çekti.

İSA DEVEÇEKEN/FRANKFURT (DHA)

Haberin Devamı