Yaşam Miu Miu yeni reklam kampanyasıyla gündemde

Miu Miu yeni reklam kampanyasıyla gündemde

Paylaş
Miu Miu yeni reklam kampanyasıyla gündemde

Mıu mıu, 2018 Cruıse Koleksiyonunu “All I Wanted Was A Car” temalı reklam kampanyasıyla sunar.

Miu Miu, 2018 Cruise koleksiyonunu başrolünü Amerikalı oyuncu Elle Fanning’in üstlendiği bir reklam kampanyasıyla lanse etti.

Markanın “All I wanted was a car” temalı en yeni reklam kampanyası sizi Paris’in güneyinden Fransa’nın ünlü yarış pisti Autodrome de Linas-Montlhéry’e doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Elle Fanning’e Anna Ewers, Doutzen Kroes ve Joan Smalls gibi ikonik modellerin yanı sıra moda dünyasının yeni yüzleri Kesewa Aboah, Lily Nova ve Slick Woods eşlik ediyor. Fotoğraf: Alasdair McLellan Yarış donanımları şık ve heyecanlı yorumlarla yeniden doğarak eğlenceli ve ultra feminen görünümlere bürünüyor.

Yarışlardan ilham alan grafikler ve damalı desenler, teknik ekiplerin üniformalarından esinlenilen çizgiler ve yamalar yeniden tasarlanarak lüks stillere dönüşüyor. Tasarımlar; çiviler, taşlar, çiçekli desenler ve canlı renklerde kürkler gibi çeşitli detaylarla zenginleşiyor. Yarış pistinin cesur ruhu ve inanılmaz enerjisiyle çizgilerin sürekli bulandığı, çeşitli renk ve desenlerin eşzamanlı bir uyum içinde hareket ettiği zengin bir manzara oluşuyor. Miu Miu kızları, start almaya hazır olun.

Haberin Devamı