Siyaset Mobil makam odası!
Paylaş
Mobil makam odası!

Eskipazar Belediye Başkanı Baş, bir konteynerin içini makam odasına çevirerek her gün ayrı bir mahalleye gidip halka orada hizmet veriyor

Karabük Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, bir konteynerin içini makam odasına çevirerek her gün ayrı bir mahalleye gidip halka orada hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Başkan Baş, "Hizmet Ayağınızda" sloganıyla bir konteynerin içini makam odası olarak dizayn etti. Her gün ilçenin ayrı bir mahallesine makam konteynerini taşıyarak halkla buluşuyor.

Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkına daha iyi hizmet edebilmek için ayaklarına kadar gitmeye karar verdiğini, konteynerin makama çevrilmesinin ise kendi fikri olduğunu söyledi.

Her sabah ayrı bir mahallede makamının kapılarını halka açtığını anlatan Baş, şöyle dedi:

"Başlattığımız hizmetin adı belediye mobil hizmet aracı. Seyyar hizmet aracıyla birlikte mahallelerde birebir sorunları görmek ve çözüm üretmek için geziyoruz. Biz halkımızla sürekli bir araya geliyoruz sorunlarını dinliyoruz. Ama bize gelemeyen vatandaşlarımız için de bu uygulamayı yapma gereği gördük ve makamımızı biz onlara götürdük. Bize gelemeyen halkımız için biz onlara gitmeyi hedefledik ve gerçekleştirdik. Sadece seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olmaya devam edeceğim"

Haberin Devamı

Vatandaşların bu uygulamayı çok sevdiğini belirten Baş, "Çözüm üretmek ve sorunları gidermek için siz halkımızla birlikteyiz. Bundan sonra bizi Belediye binasında değil mahallelerimizde kurduğumuz makam odamızda bulacaksınız. Biz halkımızla içi içe olmak için tüm mahallelerimizi dolaşarak onların sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye hazırız" diye konuştu.