Türkiye (Son Dakika) Mobilya atölyesini taradılar: 1 ölü 2 yaralı

Mobilya atölyesini taradılar: 1 ölü 2 yaralı

Paylaş
Mobilya atölyesini taradılar: 1 ölü 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde mobilya imalatı yapan bir iş yerine, kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde mobilya imalatı yapan bir iş yerine, kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı. Saldırganların otomobille kaçtığı olayda atölyede bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Abdalağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mobilya imalatı yapan bir iş yerine yaklaşan plakası belirlenemeyen otomobilden uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda iş yerinde bulunan Mahmut Karadağ, Mehdi Karadağ ve Salih Şanlı yaralandı. Saldırganlar ise olayın ardından geldikleri otomobille kaçarak izini kaybettirdi.

Silah sesleriyle iş yerine gelip kanlar içerisinde bulduğu vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevliler, yaralıları ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste müdahale edilen yaralılardan Mahmut Karadağ, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Karadağ’ın cesedi otopsi için morga konulurken, olayın ardından bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirip boş fişek toplayan polisler, bir süre imalathanede inceleme yaptı. Güvenlik güçleri, otomobilin plakası ile saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği bölgede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı