Yaşam Moda Blogger’ı Chiara Ferragni bebek bekliyor!

Moda Blogger’ı Chiara Ferragni bebek bekliyor!

Paylaş
Moda Blogger’ı Chiara Ferragni bebek bekliyor!

Moda Blogger’ı kelimesinin var olduğu günden bu yana The Blonde Salad lakabıyla hayatımıza giren Chiara Ferragni hamile olduğunu duyurdu.

Dün veya bugün Instagram’a göz attıysanız, dünyanın en çok takip edilen moda blogger’ı Chiara Ferragni’nin verdiği müjdeli haberi atlamış olmanız imkansız. Gözünüzden kaçmış olma ihtimalini hesaba katak, duyuruyoruz: Chiara beş aylık hamile!


Geçtiğimiz Mayıs ayında sevgilisi Fedez ile nişanlandığını açıklayan Chiara, bu güzel haberi Instagram’da yaptığı birkaç paylaşıml anons etti. "Hey, yakında anne ve baba oluyoruz! 5 aylık hamileyim ve bebeğimiz Raviolo’yla tanışmak için gün sayıyoruz. Muhteşem bir duygu bu!"

Thank you everyone for the wishes for this new chapter.. This year has been the most magical I've ever experienced ✨ @fedez #5months 🤰🏼
Chiara Ferragni (@chiaraferragni)'in paylaştığı bir gönderi (29 Eki 2017, 05:28 PDT)



Baba adayı Fedez de sevincini nişanlısı Chiara gibi Instagram'ında paylaşmayı ihmal etmedi. York'ta kaldıkları otelin odasında ebeveynlik kutlamalarına başlayan ikilinin birbirinden sevimli aksesuarları, doğacak çocuklarının baby shower'ının nasıl olacağına dair minik bir ipucu sağlıyor. Chiara ve Fedez'i bu vesileyle tebrik ediyoruz ve bu yıl kalabalıklaşan hamile ünlüler listemizi güncellemeye devam ediyoruz.



Haberin Devamı