Magazin Modacı Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Modacı Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Paylaş
Modacı Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Yılbaşı akşamı yayınladığı video nedeniyle tutuklanan modacı Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Barbaros Şansal’ın avukatı Efkan Bolaç, Twitter hesabından tutukluluğa itiraz ettiklerini ancak başvurunun reddedildiğini duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeyken (KKTC) sosyal medya hesabından yayınladığı videonun ardından sınırdışı edilerek İstanbul'a getirilmişti. Şansal'ın uçaktan inişi sırasında bir grup saldırıda bulunmuştu.


Barbaros Şansal KKTC’den sınır dışı edildi, Türkiye'de uçaktan inerken saldırıya uğradı


Ünlü moda tasarımcısı ardından gözaltına alınmış, sonra da ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanmıştı.




BARBAROS ŞANSAL VİDEODA NE DEDİ?

Modacı Barbaros Şansal 'B... boğul Türkiye' sözleriyle biten videoda şu ifadeleri kullanıyor: "2017'de hepinize g...i. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin. Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokakta size pislik dağıtırken sizler hala yeni yıl mı kutluyorsunuz. Ben bardaki, evdeki içkileri hepsini içicem. Size bir damla bile vermeyeceğim. Bütün dolarlarımı İsviçre'ye geçiricem. Bir kuruş peni bile vermeyeceğim. Ben Kıbrıs'tayım. Kuzey Kıbrıs yeni yıla girdi. Birazdan Nikosa'ya gidicem. Bir de orada kutlayacağım. Öpmedim bile sizi. Bu kadar pisliğin, rezaletin içinde kutlamaya devam edin. B... boğul Türkiye"


Barbaros Şansal tutuklandı




Haberin Devamı