Yaşam Modanın kalbi Rusya için atacak

Modanın kalbi Rusya için atacak

Paylaş
Modanın kalbi Rusya için atacak

Rusya'nın Paris Hilton'u olarak bilinen ünlü oyuncu ve şarkıcı Ksenia Sobchak ile Rusya'dan pek çok ünlü isim İstanbul Fashion Week'e geliyor

* Türkiye’nin moda ve tasarımını dünya moda takvimine göre ayarlamaya yönelik kurgulanan İstanbul Fashion Week bugün Santralistanbul’da başlıyor. 6 Şubat’a kadar devam edecek olan ve Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri, Moda Akademisi (İMA), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) işbirliğinde düzenlenen etkinliğin açılışını ünlü film yıldızı Meg Ryan yapacak.

Haberin Devamı

* Rusya’ya özel önem verdiklerini belirten İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Rusya bizim için en büyük pazarlardan birisi. Rusya’nın Paris Hilton’u diyebileceğimiz ünlü oyuncu ve şarkıcı Ksenia Sobchak’i, ayrıca ünlü müzisyen Lada Dance ve Timati, aktör ve yapımcı Igor Vernik’i de misafir edeceğiz. 20 Rus basın mensubu gelecek” dedi.

RUS GÜZEL LALELİ'DE ALIŞVERİŞ YAPACAK

Hikmet Tanrıverdi, Rus güzel Ksenia Sobchak’i Laleli’de gezdirip, Ruble ile alışveriş yaptıracakları bilgisini verdi. Tanrıverdi, “Ruble ile ticaret konusunda her şey tamamlandı. Tek eksiğimiz Rusya’da tanıtım yapmaktı. Onu da gerçekleştireceğiz” dedi. Organizasyonun sadece tanıtımına 150 milyon dolar harcandığını belirten Hikmet Tanrıverdi, 22 bin 500 kişinin katılmasının beklendiğini ifade etti.

Haberin Devamı

24 DEFİLE 200 ÖZEL DAVETLİ 4 GÜN SÜRECEK

İstanbul Fashion Week’te 10 marka, 11 tasarımcı 2 karma ve bir de sosyal sorumluluk projesi Argande olmak üzere 24 defile gerçekleştirilecek. Yine 24 marka ve 17 tasarımcının stand açacağı organizasyon süresince dünyanın dört bir yanından 200 medya mensubu ve alıcı İstanbul’a gelecek. Organizasyon Santralistanbul’da 4 çadırdan oluşan alanda düzenlenecek. 6 bin metrekare kapalı alan ve 2 adet 1000 ve 700 metrekarelik fuaye alanı oluşturuldu. Alan içine 10 adet de shuttle kondu. Etkinlik için 9 Şubat’ta çekilecek Milli Piyango biletlerine logo bastırıldı.