Özden Bora Model'in "Mey"i içinizi ısıtacak
HABERİ PAYLAŞ

Model'in "Mey"i içinizi ısıtacak

Haberin Devamı

Modelin Meyi içinizi ısıtacakÇok severek takip ettiğim bir grup da Model. Levla'nın Hikayesi isimli albümlerinden sonra geçtiğimiz günlerde yeni single’larını yayınladılar. Bir aşk şarkısı “Mey”in sözlerini, Can Temiz ve Demir Demirkan birlikte yazmış. Gülmeye hasret kaldığımız şu günlerde sevgilisinin göz kamaştıran gülümsemesinden bahsediyor şarkıda. Samimiyet, romantizm ve aşk en pozitif haliyle ve bir anda dile dolanan melodisi ile yerleşti kulaklarımıza. Retro klibinde de grubu belki bugüne kadar gördüğümüz en sıcak, en sevimli halleriyle izliyoruz. Biraz alaturka, çokça pozitif Model bahar ve yaz aylarında turnede olacak. Sonbaharda da yeni albüm için stüdyoya girecek.

'AHDE VEFA' İNTERNETE AÇILIYOR

Uzun yıllardır merakla beklenen bir albümdü Tarkan’ın Türk sanat müziği albümü. Türk sanat müziğine gönül vermiş, müziğinde de alaturka tınıları çok güzel işleyen bir sanatçı o. Ahde Vefa yayınlandığı gün 35’den fazla ülkenin iTunes mağazasında banner alan ve listelere giren ilk Türkçe albüm oldu. Yani dünyanın en önemli dijital müzik satış mağazalarından biri olan iTunes’un 35 mağazasında bu albüm ve şarkıları yer aldı.

Modelin Meyi içinizi ısıtacak

Sadece CD formatında ve dijitalde satışta olan albüm, çok kısa bir sürede 200 bin sınırına dayanarak bir rekora imza attı. Streaming'e (dijital dinleme) kapalı olan albüm, 25 Mart’ta TTNET, Turkcell, Spotify, Apple Music ve Youtube gibi mecralarda da online olacak. Satışlar sonrası dinleme oranlarında da yeni bir rekor gelecek gibi görünüyor.

ÇOK EŞLİLİK NE ZAMAN MEŞRULAŞTI?

Ali Ağaoğlu’nun yaptığı şu meşhur açıklamayı ve skandal sözlerini duymuşsunuzdur. Ölü ve yaralıların olduğu bir terör saldırısı sonrası İstiklal Caddesi gezisinde olay yerine kırmızı gül bırakmış “ortanca” hanımıyla. Zengin olduğu için de gül almış, fakirler karanfil alırmış çünkü. Gün boyunca izledim, ne kadın ve aileden sorumlu bakandan bir tepki geldi ne de kadına yönelik şiddete karşı her türlü desteği veren çoğu dernek ve ünlülerden. Özellikle kadın sanatçılardan bir tepki bekledim. Şiddet önce böyle başlıyor arkadaşlar; değersizleştirerek. İlla cinayet mi işlenmesi lazım, illa öldürülmesi mi lazım kadınların ses çıkartmak için? Bu tip örnekler toplumda keyiflerince yer almaya devam ettikçe nasıl engellenecek çocuk gelinler, zinalar, aldatmalar, şiddet, dayak ve kadın cinayetleri medyanın renkli figürleri olan iş adamları resmi evlilikleri devam ederken başka kadınlarla ilişki yaşayıp çocuk sahibi oldukça? Çok eşlilik ne zaman meşrulaştı? Hele ki o ilk, ortanca, sonuncu vb. sıfatlarla yaşamayı kabul eden kadınlar, kendi kız çocukları için de böyle bir hayat isterler mi?

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder