Gündem Molotof, polisi böyle yaktı

Molotof, polisi böyle yaktı

Paylaş
Molotof, polisi böyle yaktı

Adana'daki bir gösteri sırasında fırlatılan molotof kokteyline hedef olup alev alan polisin görüntülerini MOBESE kamerası kaydetti

Adana'da cezaevlerinde açlık grevi yapan PKK ve KCK"lılara destek amacıyla düzenlenen korsan gösteride bir Çevik Kuvvet polisine molotof kokteyli isabet etti. MOBESE kamerasının görüntülediği dünkü olayda elbiseleri tutuşan polis, hızla üzerindeki 'robocop' kıyafeti ve kaskını çıkararak daha çok yanmaktan kurtuldu.

19 Mayıs ve Anadolu mahallelerinden geçen Çukurova Caddesi'nde dün akşam saatlerinde terör örgütü yandaşları cezaevlerinde açlık grevi yapan PKK'lılara destek amacıyla esnafa kepenk kapattırıp, korsan gösteri düzenledi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8096","8096","201211","8096-8.jpg");


Yolda barikat kurup lastik yakan terör örgütü yandaşları bölgede güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polislerine de taş ve molotof kokteylleri fırlatarak saldırdı. Yaklaşık 200 kişilik grubu dağıtmaya başlayan Çevik Kuvvet polislerinden birine molotof kokteyl isabet etti. Molotof kokteylinin sırtına düşmesiyle yaralanan polisin görüntüleri MOBESE kamerası kaydetti.

İsmi açıklanmayan polis, darbelere karşı koruyucu özelliği olan 'robocop' kıyafetini aceleyle çıkarıp, başındaki kaskı yere bıraktı. Yakındaki TOMA aracı da sırtından alevler yükselen polise su sıkıp, söndürdü. Saldırıyı hafif yanıklarla atlatan polisi, meslektaşları bölgeden uzaklaştırıp, hastaneye götürdü. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaylarda terör örgütü 4 kişi yakalanıp, gözaltına alındı. Bölgede yapılan aramalarda kullanıma hazır 11 adet molotof kokteyl ile molotof kokteyl hazırlamaya yarayan malzemeler, terör örgütü flamaları ele geçirildi.

DHA

Haberin Devamı