Spor Monaco - Beşiktaş (Maç özeti)

Monaco - Beşiktaş (Maç özeti)

Paylaş
Monaco - Beşiktaş (Maç özeti)

Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu 3.haftasında Beşiktaş Fransa deplasmanında Monaco'yla karşı karşıya geldi. Kartal geri düştüğü mücadelede rakibini 2 - 1'lik skorla devirdi

Teun golleriyle sahadan galip ayrıldı.

Siyah beyazlı ekip bu galibiyetle Avrupa'daki yoluna namağlup devam etti.

Beşiktaş Porto'yu deplasmanda Leipzig'i ise kendi sahasında devirmişti.

PORTO 1 - 3 BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ 2 - 0 LEIPZIG

BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDAKİ PUAN DURUMU



LEIPZIG 3 - 2 PORTO

MONACO 1 - 2 BEŞİKTAŞ


MAÇIN ÖZETİ

90. DK: Maç sona erdi. Monaco 1 - 2 Beşiktaş


88.DK: Maçın adamı Cenk Tosun oyundan çıkıyor. Cenk'in yerine Negredo oyuna giriyor

85.DK: Maçın sonlarına yaklaşırken topla oynama yüzdelerinde Beşiktaş'ın ufakta olsa üstünlüğü bulunuyor.

75.DK: Cenk Tosun'un pasıyla topla buluşan Oğuzhan Özyakup, ceza sahası içi sol çaprazında rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekiyor ancak kaleci Danijel Subasic bu şutu çıkartmayı başarıyor.

74.DK: Beşiktaş'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Sırasıyla Anderson Talisca ve Tolgay Arslan oyundan alınırken, Oğuzhan Özyakup ile Gary Medel oyuna dahil oluyor.

69.DK: Ryan Babel'in sağ kanada bıraktığı topu önüne alan Ricardo Quaresma, çaprazdan sert bir şut çekiyor fakat kaleye paralel giden bu şut auta çıkıyor.

64.DK: Sağ kanatta topu iyi getiren Rony Lopes pasını penaltı noktasının gerisine doğru gönderiyor. O noktada Thomas Lemar topun gelişine şutunu çekiyor fakat top savunmamızdan geri dönüyor.

59.DK: Ricardo Quaresma'nın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Anderson Talisca, şutunu çekiyor ancak top doğrudan auta gidiyor.



54.DK: GOOL! Cenk Tosun'la golü buluyoruz 2 - 1. Ceza yayının hemen sağından Tolgay Arslan'ın çektiği şut direğe çarpıp sol tarafta Ryan Babel'in önünde kalıyor. Babel, topu düzelttikten sonra pasını penaltı noktasının üzerine doğru gönderiyor. Savunmanın markajından kurtulan Cenk Tosun topun gelişine şutunu çekerek takımı ve kendisi adına 2. golü atmayı başarıyor.

49.DK: Avantaja bırakılan pozisyonda Keita Balde sarı kart ile cezalandırılıyor.

46.DK: İkinci yarı başladı.

45.DK: İlk yarı sona erdi Beşiktaş 1 - 1 Monaco

40.DK:
Ceza yayının hemen solunda Youri Tielemans, sağ ayağıyla plase bir vuruş yapıyor fakat top Fabricio Agosto'da kalıyor.

36.DK: Beşiktaş'ta Tolgay Arslan sarı kart görüyor. Orta sahada rakibine sert faul yapan Tolgay sarı kart görüyor.



34.DK: GOOOL! Beşiktaş Cenk Tosun'la golü buluyor. 1 - 1. Tenın sağ kanattan çok iyi ortasına Cenk Tosun ön direğe hareketlendi ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.



30.DK: Monaco Falcao'nun golüyle 1 - 0 öne geçiyor. Orta alanda topla buluşan Keita Balde, pasını Radamel Falcao'ya atıyor. Falcao ceza alanı içi sol çaprazında topu sağına çektikten sonra yerden şutunu çekiyor ve top Fabricio Agosto'nun yanından ağlarla buluşuyor.

24.DK: Joao Moutinho'nın kafa pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topu bir anda önünde bulan Radamel Falcao, sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

20.DK: Beşiktaş Atiba'yla gole yaklaştı. Quaresma'nın kullandığı serebest vuruşta ceza sahası civarında topla buluşan Atiba yerden vuruşunda kaleci Subasic başarılı.

16.DK: Beşiktaş'ta Pepe rakibine ceza sahası civarında yaptığı sert faul sonrası sarı kart görüyor. Monaco serbest vuruş kullandı. Lemar'ın etkili vuruşunu Fabri iyi bir refleks göstererek kurtarıyor

12.DK: Ceza yayının sol tarafından Youri Tielemans'ın yerden çektiği şutu kalecimiz Fabricio Agosto zorlanmadan kurtarmayı başarıyor.

7.DK: Temsilcimiz meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başarıyor ancak GOL değeri kazanmıyor ! Uzun gönderilen topu iyi kontrol eden Cenk Tosun, ceza alanı sağ tarafında rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını ters tarafa doğru gönderiyor. O noktada Ryan Babel, topu ağlarla buluşturuyor ancak daha öncesinde ofsayt bayrağı Ryan Babel için havaya kalkıyor.

5.DK: Sol tarafta topu önüne iyi alan Caner Erkin, altıpasın içine doğru ortasını gönderiyor. O noktada Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ancak Cenk, topa yükselirken rakibi Fabinho'ya faul yapıyor.

4.DK: Sol kanatta topla buluşan Thomas Lemar sol ayağıyla ortasını yapıyor ancak top doğrudan auta çıkıyor.

2.DK: Sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşu için topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Ricardo Quaresma'nın ceza sahasına gönderdiği ortası dışarıdan geldiği için hakem autu gösteriyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Beşiktaş

EFSANELER BEŞİKTAŞ MAÇINDA


Fransa'nın efsane futbolcuları Deschamps, Pires ve Desailly, Monaco-Beşiktaş maçındalar


Beşiktaş zafere böyle koştu



Beşiktaş'ın maçında skandal karar



Monaco'da Türk taraftarlara şok

Haberin Devamı