Spor Monaco yine Sneijder'i istedi!

Monaco yine Sneijder'i istedi!

Paylaş
Monaco yine Sneijder'i istedi!

Daha önce Monaco'dan gelen transfer teklifini geri çevirdiğini açıklamasına rağmen, Fransızlar Sneijder'in peşini bırakmıyor. 15 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı ve kulübe teklif yapılacağı bildirildi

Galatasaray yine Wesley Sneijder kabusuyla karşı karşıya... Sarı-Kırmızılılar, Dünya Kupası’ndaki performansı nedeniyle Avrupa devlerinin yeniden gözdesi haline gelen Hollandalı futbolcuyu kaybetme korkusu yaşamıştı. Ancak Sneijder cephesinden gelen haberler ümit vericiydi. Hatta 30 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray’da mutlu olduğu için Monaco’dan gelen transfer teklifini geri çevirdiği belirlenmişti. Ancak Monaco’nun bu işten vazgeçmediği ortaya çıktı. James Rodriguez’i rekor bir bedelle Real Madrid’e gönderen Fransızlar, Kolombiyalı oyuncunun boşluğunu Sneijder’le doldurmaya kararlı. Öyle ki, kulübün şimdiden 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, kabul edilmezse, 20 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin devreye koyulacağı öğrenildi. Tabii ki transferin gerçekleşmesi için Sneijder’in onayı gerekiyor. Tecrübeli futbolcunun aklını çelmek için de Monaco’nun uzun süreli ve yüksek bedelli bir sözleşme önereceği ifade edildi.

Kesenin ağzını açtılar

Wesley’ye vergiler haricinde senelik 5 milyon Euro gibi büyük bir teklif yapılması gündemde. Galatasaray taraftarı ise kesinlikle Sneijder’in gitmesini istemiyor. Daha önce de konuşulduğu üzere, asıl beklenti Sneijder’le kontrat yenilemek. Zira menaceri, kalan 2 sezona 3 sezon daha ekleyip, oyuncusunun futbolu Galatasaray’da bırakmak istediğini dile getirmişti.

15 Ağustos’ta geliyor

Dünya Kupası’nda ülkesi Hollanda’yı üçüncülüğe taşıyan ve aynı zamanda turnuvanın en çok koşan futbolcusu olan Wesley Sneijder, şu sıralarda tatiline devam ediyor. Tecrübeli futbolcu 15 Ağustos’ta Galatasaray kampına katılacak. Eğer kendisine verilen çalışma programını harfiyen yerine getirdiği tespit edilirse, Sneijder’in 25 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinde sahne almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı