Magazin Monica eşine kavuştu

Monica eşine kavuştu

Paylaş
Monica eşine kavuştu

Monica Bellucci'nin eşi Vincent Cassel ve 6 yaşındaki kızı Deva İstanbul'a geldi

Yaklaşık 20 gündür Türkiye'de bulunan ve "Gergedanın Son Şiiri" isimli filmin çekimlerini gerçekleştiren dünyaca ünlü film yıldızı Monica Belucci, en sonunda kocası Vincent Cassel'e ve 6 yaşındaki kızı Deva'ya kavuştu.

Haberin Devamı

Monica Belluci fotoğrafları!

Sabah'ın haberine göre 1 aydır kocası ve kızından ayrı kalan Belucci, Rumeli Hisar'ındaki film çekimlerinden dolayı kocasını karşılamaya gidemezken Belucci'nin korumaları ve Yılmaz Erdoğan'ın karısı Belçim Erdoğan, ünlü oyuncuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gitti.

Atatürk Havalimanı'na saat 17:35'de iniş yapan Air France uçağı ile gelen Türkiye'ye Cassel, aynı zamanda Natalie Portman ile birlikte başrol oynadığı "Black Swan" isimli oscar'lı film ile de adından söz ettirmişti.

Monica Belucci'yi ve minik kızını çok özlediği için n Türkiye'ye gelen Vincent Cassel ve 6 yaşındaki kızı Deva, korumalar tarafından havaalanında karşılanan Cassel'in sempatik tavırları dikkat çekti. Ünlü oyuncu ve kızı özel güvenlik önlemleri ile birlikte Belucci'nin kaldığı Aija otel'in yolunu tuttu

Haberin Devamı