Magazin Monica'nın şerefine içtiler

Monica'nın şerefine içtiler

Paylaş
Monica'nın şerefine içtiler

Hakkında arama kararı çıkarılmasının ardından bir süre ortalıkta görünmeyen Suada'nın işletmeci ortağı Mehmet Koçarslan, zor günlerin ardından ilk fotoğrafını Monica Belluci'yle çektirdi

Rol aldığı ‘Gergedan’ın Son Şiiri’ filminin çekimleri için İstanbul’da olan Monica Bellucci, önceki gün eşi Vincent Cassel ve Yılmaz Erdoğan’la Suada’da keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Çete operasyonu kapsamında hakkında arama kararı çıkarıldıktan sonra ABD’den dönmemesi haber olan Suada’nın işletme ortağı Mehmet Koçarslan, Belluci ve eşi Vincent Cassel ile yakından ilgilendi.

ORTAYA KARIŞIK ÖTESİ

G Balık’ta yemek yiyen Bellucci, mekana ve Boğaz’a hayran kaldı. Çift aynı filmde rol aldığı Yılmaz Erdoğan ile birlikte şunların tadına baktı: Roka salatası, kalamar tava, tereyağlı karides, levrek, ahtapot, haydari, karides, lakerda, lahoz, kalkan, Adana kebap, külbastı, şiş, fıstıklı kebap, çöp şiş, Urfa kebap, ayva tatlısı, kabak tatlısı, şarapta çilek, baklava.

HEDİYE ZEYTİNYAĞI

Su Entertainment Group Başkanı Mehmet Koçarslan gruba, Reina CD’lerini ve gelecek sene piyasaya çıkaracakları özel üretimleri Reina Zeytinyağı’nı hediye etti.

Bu arada Bellucci, çocuğunun görüntülenmesini istemedi; bebeğin yüzünü dadısı sakladı. Bellucci hızlı adımlarla arabaya binerken, eşi Cassel Türkçe, “Teşekkürler” dedi.

Diğer yandan “Bellucci İstanbul’da ne yapmaktan hoşlanıyor?” sorusunu Yılmaz Erdoğan, “Bu sorulardan hoşlanmıyor” diye yanıtladı. Erdoğan, İtalyan oyuncunun on gün sonra Türkiye’den ayrılacağını söyledi.

Haberin Devamı