Spor Morais: Kırmızı kart bizi zorladı

Morais: Kırmızı kart bizi zorladı

Paylaş
Morais: Kırmızı kart bizi zorladı

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldukları karşılaşmada eksik kalmalarının etkili olduğunu söyledi.

Morais, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın iki bölümden oluştuğunu belirterek, "Oyun iki kısımda oluştu. Kırmızı karttan önce, kırmızı karttan sonra. Son 15 dakikada eksik olduğumuzdan dolayı zorlandık" dedi.

Eksik kalmalarının ardından golü yediklerini kaydeden Jose Morais, "Dengeyi kurmaya çalıştı. Maalesef rakibin kontra atağında oyuncumuz yaptığı faulden dolayı kırmızı kart gördü. Başka bir oyuncumuz
taktik faul yapabilirdi ama Inkoom o pozisyonda vardı. Bizim için en sevindirici konu iyi mücadele etmemiz oldu" ifadelerini kullandı.

Morais, maçın bitmesinin ardından kırmızı kart gören Danilo’nun pozisyonunda ise hakemin kartı göstermesine gerek olmadığını savundu.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından takımın başında yeniden yer alan Morais, uçak yolculuğu yapamaması ile ilgili olarak, "Sanırım bu son yolculuktu. Uçağa binemem konusunda doktorların tavsiyesi bir ay süreydi. Önümüzdeki hafta sahamızdayız. Sanırım Beşiktaş deplasmanına gelirken uçağa binebileceğim" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı