Spor Moralsiz Arda antrenmana çıkmadı

Moralsiz Arda antrenmana çıkmadı

Paylaş
Moralsiz Arda antrenmana çıkmadı

Rijkaard'ın, Bursaspor maçından sonra, "Son 10 dakikada liderimiz yoktu" diyerek göndermede bulunduğu Arda Turan, antrenmana çıkmadı

Galatasaray, Bursaspor yenilgisinin ardından perşembe günü karşılaşacağı Karpaty Lviv maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımın sabah yaptığı çalışmada kaptan Arda Turan, teknik direktör Frank Rijkaard'dan izin aldı ve çalışan arkadaşlarını tesis balkonundan izledi.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın Bursaspor maçı sonrasında suçladığı Arda Turan'ın son derece moralsiz olduğu ve cep telefonunu kapatıp, dış dünya ile ilişkisini kestiği öğrenildi.

Antrenmana katılmamasına rağmen, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kalan Arda Turan'ın sadece alt yapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu ile sohbet ettiği öğrenildi.

Tıpkı, Arda gibi alt yapıdan yetişip, Galatasaray'ın kaptanlığına yükselen Tugay Kerimoğlu'nun da, kafası son derece karışık olduğu öğrenilen genç kaptana tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

Bu arada futbol takımı son derece karışık günler yaşarken, antrenmanı izlemek için başkan Adnan Polat ya da hiçbir yöneticinin gelmemesi dikkati çekti.

KADİR ÇETİNÇALI-İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı