Dünya Morgdaki cesede cinsel istismar

Morgdaki cesede cinsel istismar

Paylaş
Morgdaki cesede cinsel istismar

Bolivya'da hayatını kaybeden 28 yaşındaki genç kadının eşi morga girdiğinde korkunç bir olayla karşılaştı. Morgda görevli Grover Macuchapi isimli adam, kimsenin olmadığını fırsat bilerek hayatını sadece bir saat önce kaybeden genç kadına cinsel istismarda bulundu

Güney Amerika ülkelerinden Bolivya kan donduran bu olayla sarsıldı. Başkent La Paz’da hayatını kaybeden 28 yaşındaki bir kadın Hospital de Clinicas’taki morga götürüldü.

Ölümünün üzerinden sadece 1 saat geçtikten sonra genç kadının acılı eşi hastaneye gittiğinde şoka uğradı. Doktorların yönlendirmesiyle morga giden ve eşine veda etmek isteyen adam, kapıyı açınca korkunç bir görüntüyle karşılaştı.

CESEDE CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU


İçeri girdiğinde morgda görevli Grover Macuchapi isimli adamı eşinin cesedine cinsel istismarda bulunurken yakaladı. Acılı adam, morg görevlisine saldırdı.



Yaşananların ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri ve doktorlar, duruma müdahale etti. Yaşananların ardından 27 yaşındaki erkek hemşire gözaltına alındı. Grover Macuchapi isimli hemşire, hakkında yasal işlem başlatıldı.

HASTANE AİLEDEN PARA ALMAYACAK


Ölü sevicilikten yargılanması Peru kanunlarına göre mümkün olmayan Macuchapi’nin cinsel saldırısı sonrasında hastane yönetimi, aileden para almayacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı