Bilim - Teknoloji Mortal Kombat Dersini Aldı mı?
Paylaş
Mortal Kombat Dersini Aldı mı?

Bir dönemin ünlü dövüş oyunu Mortal Kombat değişiklik politikiları nedeniyle eski oyuncu kitlesini kaybetmişti. Seri yeni oyunun bu hatalarından ders alacak mı? Yoksa yine tatmin etmeyen bir oyun mu geliyor?

İlk olarak 90'lı yıllarda piyasaya sürülen dövüş oyunu Mortal Kombat, içerdiği yenilikler sayesinde türevi yapımlar arasında özel bir yer almıştı. Ancak, oyun seri haline geldikçe ilk 2 oyunun başarısını bir türlü yakalamamaya başladı. Geçtiğimiz yıl çıkan Mortal Kombat VS Dc Universe adlı oyunun aldığı kötü eleştiriler nedeniyle yapımcı firma Midway iflasın eşiğine gelmişti.

Haberin Devamı

Yaklaşık 20 yıldır Mortal Kombat oyunları çıkartan firma serinin isim haklarını Warner Bross'a satarak kötü günleri atlatmaya çalıştı. Warner Bross 9. Mortal Kombat oyununun yapımın hemen başlatırken projenin başına Ed Boon geçirmeye karar verdi. Serinin yartıcısı olan Boon yaşadığı kötü tecrübelerden oldukça ders almışa benziyor.

E3 ve Gamescon'da yapımı test etme şansı bulunan eleştirmenler daha şimdiden Mortal Kombat 9'un bitmemiş versiyonuna yüksek puanlar verdi. Serinin orjinal havasını modern grafiklerle birleştiren yeni oyun rakiplerine karşı birçok üstünlüğe de sahip olacak. Üstelik 4 yapımdır PC'ye uğrmayan seri bu sefer bilgisayar severleri de mutlu edecek. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı