Dünya Moskova'da feci kaza

Moskova'da feci kaza

Paylaş
Moskova'da feci kaza

Moskova'da iniş sırasında piste çakılarak otobana kadar sürüklenen ve üçe bölünerek alevler içinde kalan uçağın 12 kişilik mürettebatından sadece 4 kişinin ölmesine mucize gözüyle bakılıyor. Uçakta başka yolcu bulunmuyordu

POSTA İNTERNET

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki Vnukova Havalimanı'nda yaşanan olayda, Red Wings Havayolları'na ait bir Tupolev Tu-204 yolcu uçağı, iniş sırasında pistten çıkarak kaymaya başladı. Bu sürtünme sırasında üç parçaya bölünen bölünen uçak alevler içinde kaldı ve pistin hemen yanındaki otobanın üzerinde durabildi.

HAFİF KAR VARDI

Rus Interfax haber ajansı, Rus havayolu şirketine ait uçağın çakılır şekilde bir iniş yaptığını bildirdi. Olay sırasında pistte hafif kar bulunduğu ifade ediliyor.

SADECE 4 ÖLÜ

210 yolcu kapasiteli uçağın içinde olay sırasında yolcu bulunmadığı ancak 12 kişilik mürettebat olduğu kaydedildi. Gelen ilk haberlerde 12 personelin de sağ olduğu bildiriliyordu ancak daha sonra 4'ünün hayatını kaybettiği açıklandı.

ÇELİŞKİLİ BİLGİLER

Bu arada, kazayla ilgili haberlerde çelişkili bilgiler veriliyor. Kimi kaynaklar, uçağın iniş değil de kalkış sırasında pistten çıktığını söylerken, içerideki mürettebat sayısı da 8 ila 12 arasında değişiklik gösteriyor.


Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8514","8514","201212","8514-4.jpg");