Türkiye (Son Dakika) Motor kazası geçiren gence hayat kurtaran müdahale

Motor kazası geçiren gence hayat kurtaran müdahale

Paylaş
Motor kazası geçiren gence hayat kurtaran müdahale

Tekirdağ'da motosikletiyle seyir halindeyken otomobil çarpması sonucu meydana gelen kazada dili boğazına kaçan genç sürücüyü, yoldan geçen vatandaşın müdahalesi kurtardı

Barbaros’tan Tekirdağ yönüne giden 20 yaşındaki Hakkı A., yönetimindeki 59 KL 349 plakalı motosikleti ile Topağaç mevkiine geldiği sırada, ara sokaktan yola doğru çıkmaya çalışan S.H.B., yönetimindeki 59 FA 831 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kask takmayan motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Emin Ö. yaralandı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi.

Haberin Devamı

DİLİNİN BOĞAZINA KAÇTIĞINI FARK ETTİ

Bu sırada olay yerinde bulunan ve adı öğrenilmeyen bir kişi yaralı motosiklet sürücüsü Hakkı A.’nın dilinin boğazına kaçtığını fark etti. Yerde nefes alamayan genç yaralıya müdahale edip dilini eliyle boğazından çıkaran yardımsever, hayatını kurtardı. Ardından olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıları ambulanslarla Tekirdağ devlet Hastanesine kaldırdı. Motosiklete çarpan hafif ticari otomobil sürücüsü S.H.B., jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Tedavi gören yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.