Gündem Motosiklet alev topuna döndü

Motosiklet alev topuna döndü

Paylaş
Motosiklet alev topuna döndü

50 metre sürüklenen motor alev alev yandı

Kaza, Eyüp Haliç Köprüsü üstünde saat 02.00 sıralarında Topkapı istikametinde meydana geldi. Bir gün önce aldığı motosikletle Okmeydanı'ndan topkapı istikametine giden Coşkun Sarıtaş, Haliç Köprüsü üstüne geldi. Görgü tanılarının iddiasına göre 57 AL 285 plakalı otomobiliyle Murat Özan aşırı hızla köprüye girdikten sonra direksiyon hakimiyeti kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil Sarıtaş'ın motosikletine hızla çarptı. Motorsiklet sürücüsü Çoşkun Sarıtaş, çarpmanın etkisiyle yola savruldu.

YENİ ALDIĞI MOTORSİKLET ALEV ALEV YANDI

Haberin Devamı

Sürüklendikten sonra 50 metre ileride duran motosiklet bir anda alev aldı. Coşkun Sarıtaş kaskı sayesinde hafif sıyrıklarla kurtulurken, bir gün önce alınan motorsiklet alev topuna döndü.

Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yanan motosikleti kısa sürede söndürdü. Kaza sonrası köprü korkuluklarına dayanmış, motorsikletinin yanmasını seyreden Sarıtaş, basın mensuplarının kaza ile ilgili sorularına "Arkadan geldi, bana çarptı" dedi.

Çekiciye konulan otomobilinde bulunan kişisel eşyaları ve udunu alan Murat Özan'ın sakin tavırları dikkat çekti. Otomobilde büyük hasar meydana gelirken, sürücü Özan kazayı yara almadan atlattı. Yaralı hafif yaralı Sarıtaş ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bir süre trafiğe kapalı kalan yol, araçların kaldırılması ve yolun yıkanmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Haberin Devamı