Türkiye (Son Dakika) Motosikletin çarptığı genç hayatını kaybetti

Motosikletin çarptığı genç hayatını kaybetti

Paylaş
Motosikletin çarptığı genç hayatını kaybetti

Kartal D-100 Karayolu'nda karşıya geçmek isteyen yayaya motosiklet çarptı. Kazada yaya hayatını kaybederken, motosiklette bulunan iki kişi de yaralandı

Kaza, saat 21:30 sıralarında D-100 Karayolu, Kartal mevkii, Ankara istikametinde meydana geldi. Orta şeritte ilerleyen Arif Çelenk (22) yönetimindeki 45 SB 2764 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki Yakup Atman’a çarptı.

Yaklaşık 200 metre mesafedeki yaya üst geçidini kullanmayan Atman olay yerinde feci şekilde can verdi. Motosiklet sürücüsü Çelenk ve arkasında oturan Çağla Çiçek ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Çelenk ve Çiçek’i Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hayatını kaybeden 18 yaşındaki gencin cansız bedeni ise olay yerine yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle, D-100 Karayolu, Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluştu. Cenazenin olay yerinden kaldırılmasıyla trafik tekrar normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Uzay KESMEN/ İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı