Türkiye (Son Dakika) Motosikletinin yanında öyle bir halde bulundu ki!

Motosikletinin yanında öyle bir halde bulundu ki!

Paylaş
Motosikletinin yanında öyle bir halde bulundu ki!

Bodrum'da 40 yaşındaki motosiklet sürücüsü Erdal Helvacı, ölü bulundu. Kimliği motosikletinin plaka tescilinden tespit edilen Helvacı'nın kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacak

Bodrum’un İçmeler Mahallesi, Kızılburun Mevkisi’nde, devrilmiş bir motosiklet ve yanında yerde hareketsiz yatan birinin olduğunu gören çevredekiler, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz şekilde bulunan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kask takmadığı ve üzerinde şort ve tişört bulunan kişinin vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. Kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan kişinin üzerinden kimliğini belirtir bir belgede çıkmadı. Polis, 48 VH 925 plakalı motosikletin ruhsat bilgilerinden kayıtlı olduğu adrese bir ekip gönderdi.

Bir süre sonra ise ölen kişinin az ilerisinde düşürdüğü telefonu çalmaya başladı. Telefonu polis açıp, "Telefonunu düşürmüş yeni buldum" dedi. Erdal Helvacı’ya ait olduğu belirlenen telefondaki kişi, "Evine polis geldi haber vermek için aramıştım" dedi. Polisin telefonu kapatmasından kısa bir süre sonra da eve giden polis ekipleri, ölen kişinin bir tersanede boyacı ustası olarak çalışan 3 çocuk babası Erdal Helvacı olduğunu telsiz anonsu ile bildirdi. Olay yerinde herhangi bir sürüklenme izi olmamasından olayın kaza olmadığı üzerinde durulurken, Helvacı’nın cesedi savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği sanılan Helvacı’nın bir hafta önce de sırt ağrısı şikayetiyle sağlık ocağına gittiği öğrenildi.

Osman URAS / BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı