Gündem Motosikletle 'tek teker' şovu yaparken takla attı!

Motosikletle 'tek teker' şovu yaparken takla attı!

Paylaş
Motosikletle 'tek teker' şovu yaparken takla attı!

İstanbul Kağıthane Tüneli’nde arkadaşlarıyla sözde şov yapmak isteyen motosikletli maganda faciaya davetiye çıkardı. Tünel içinde tek teker giderken takla atarak yerde sürüklenen motosikletlinin o anları arkadaşının kask kamerasına yansıdı

Bir motosikletlinin Kağıthane Tüneli’nde bütün kuralları hiçe sayarak yaptığı sözde şov faciaya davetiye çıkardı. Tünel içinde motosikletinin ön tekerini kaldırarak ilerlemeye başlayan motosikletli, bir anda dengesini yitirerek takla attı.

Motosikletiyle birlikte metrelerce sürüklenen genç, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken faciaya davetiye çıkardığı o anları ise arkadaşının kask kamerasına yansıdı.


YANDAN DİĞER ARAÇLAR GEÇİYOR


Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, gencin tek teker üzerinde tünel içerisindeki emniyet şeridinde hızlı bir şekilde ilerlediği görülüyor. Ön tekerini havaya kaldırarak ilerleyen genç bir anda dengesini kaybederek motoruyla birlikte takla atıyor. Genç, motoruyla birlikte yerde sürüklenirken diğer şeritten ise araçlar geçiyor.

ŞANS ESERİ HAFİF YARALI ATLATTI


Kazayı şans eseri hafif sıyrıklara atlatan gencin diğer araçların altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görüntülerde görülüyor.

Motosikletlilerin özellikle Kağıthane Tüneli'nde trafiği tehlikeye soktukları anlar daha önce de birçok kez kameralara yansımıştı.