Spor Motta'dan taraftarlara çağrı

Motta'dan taraftarlara çağrı

Paylaş
Motta'dan taraftarlara çağrı

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, taraftarların kendilerini her zaman desteklemelerini istedi.

Motta, siyah-beyazlı kulübün aylık çıkardığı Beşiktaş Dergisi’nin mart sayısında yer alan röportajında, taraftarların kendilerine karşı gösterdikleri sevgi gösterisini karşılıksız bırakmak istemediklerini belirterek, "Kötü zamanlarımızda da maçlara gelip bize destek olurlarsa biz de onları sevindirmek için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kişilik olarak sahadaki görüntüsünden farklı olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, "Sakin mizaçlıyım. Saha içindeki motivasyonum çok farklı olabiliyor; o anda takımın bir parçası olarak tüm benliğinizle kendinizi maça vermek zorundasınız ve bu durumda daha hırslı, daha hırçın bir görüntü ortaya sermek de kaçınılmaz oluyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

En önemli özelliğinin sürekli hücumu düşünmesi ve atağa çıkması olduğunu kaydeden Motta, "Gerçi Avrupa futboluna da alışmaya başlıyorum. Burada oynamak, pozisyon alma ve defansif olarak daha iyi olma konularında yavaş yavaş bana çok şeyler katıyor" diye konuştu.

"Artık farklı bir din, farklı bir etnik köken ya da renginden dolayı insanlara yapılan ırkçı muamelelerinin cezasız kalmaması gerektiğini düşünüyorum" diyen Ramon Motta, vücudunun dayandığı kadar kariyerini sürdürmeyi planladığını, idman yapmayı ve kendisini geliştirmeyi seven bir yapısının olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı