Spor Mourinho eski takımlarını istemiyor

Mourinho eski takımlarını istemiyor

Paylaş
Mourinho eski takımlarını istemiyor

Şampiyonlar Ligi'nde, yarın yapılacak çeyrek final kura çekimi öncesi Jose Mourinho, Chelsea veya İnter'e karşı oynamak istemediğini söyledi

Mourinho, basın toplantısında yöneltilen sorular üzerine, "Eski takımlara karşı oynamanın heyecanı daha zor" diyerek, çeyrek finalde Chelsea veya İnter yerine Barcelona ile eşleşmeyi tercih ettiğini dile getirdi.

BARCELONA İLE EŞLEŞİRSE 15 GÜNDE 4 MAÇ

Bu arada, çeyrek finalde olası bir Real Madrid-Barcelona eşleşmesi bir ilkin yaşanmasına neden olacak. Ligde (5 veya 6 Nisan) ve Kral Kupası finalinde (20 Nisan) karşı kaşıya gelecek olan Avrupa’nın en büyük iki takımı, Şampiyonlar Ligi’nde de eşlesirse 15 gün içinde 4 maç oynayacak.

MESUT SCHALKE'Yİ İSTİYOR

Öte yandan, Real Madrid’in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, "Schalke 04’e karşı oynamak hoşuma gider. Çünkü orada oynadım ve efsanevi futbolcu Raul’da orada oynuyor" dedi.

Lyon’a karşı alınan 3-0’lık galibiyette Real Madrid’in en iyilerinden biri olarak gösterilen Özil, "Çok iyi durumdayım. Kendimi iyi hissediyorum ve turu geçtiğimiz için mutluyum" şeklinde konuştu.

CASILLAS: RAUL HEYECAN VERİR

Real Madrid’in kaptanı İker Casillas da Schalke 04’ün rakip olmasını temenni ederken, özellikle Raul’un tekrardan Santiago Bernabeu Stadı’na çıkma olasılığının taraftarları heyecanlandırabileceğini ifade etti.

Madrid’in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo ise eski takımı Manchester United veya Schalke 04 ile eşleşmeyi tercih ettiğini, Barcelona’yı istemediğini kaydetti.

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi de Barça televizyonuna verdiği demeçte, "Şampiyonlar Ligi’nde biz, Madrid ve Chelsea favori gözüküyor" diye konuştu.

Haberin Devamı