Spor 'Mourinho için ölmeye hazırım'

'Mourinho için ölmeye hazırım'

Paylaş
'Mourinho için ölmeye hazırım'

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, eski teknik direktörü Jose Mourinho için ölebileceğini ifade etti

Hollandallı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sneijder, Fransa’da haftalık yayımlanan "France Football" dergisine verdiği demeçte, FC Inter’in eski teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho ile yaşadığı bir anıyı paylaşarak, "Onun için ölmeye hazırım" dedi.

TATİL ÖNERİSİ, GÖNLÜNÜ KAZANDIRMIŞ

"Özel biri" lakabıyla anılan Mourinho’nun bir gün kendisine yaklaşarak, "Wesley, yorgun gözüküyorsun. Sana dinlenmen için birkaç gün izin veriyorum.

Karın ve çocuğunla tatile çık" dediğini aktaran Sneijder, "Diğer bütün antrenörlerim benimle hep antrenmanlarla ilgili konuşuyorlardı. Oysaki, Mourinho, beni plaja gönderdi. O, böyle dedikten sonra ailemle 3 gün İbiza’ya gittim ve dinlendim. Döndüğümde onun için her şeyi yapmaya hazırdım" diye konuştu.

"ONA KÖTÜ DAVRANIRSANIZ, O DAHA KÖTÜ DAVRANIR"

Portekizli çalıştırıcının oyuncularına karşı sabırlı olduğunu ancak bunun bir sınırı olduğunu belirten Sneijder, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğer ona kötü davranırsanız, o size daha da kötü davranır. Onun karşısında aptallık yapmamak lazım."

Sezon başında FC Inter’den ayrılarak İspanya’nın Real Madrid takımının başına geçen Jose Mourinho, İtalyan ekibiyle 2 Serie A Şampiyonluğu, 1’er kez olmak üzere İtalya Kupası, İtalya Süper Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı.

Haberin Devamı