Spor Mourinho Real Madrid'le anlaştı!

Mourinho Real Madrid'le anlaştı!

Paylaş
Mourinho Real Madrid'le anlaştı!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'i çalıştıran Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun İspanyol devi Real Madrid ile prensipte anlaştığı iddia edildi

İtalya spor medyasında, İspanya’nın "AS" ve "Marca" gazetelerine dayandırılarak yer alan haberlerde, 47 yaşındaki Mourinho’nun eflatun-beyazlılarla prensipte anlaştığı ve bir tek resmi açıklamalarla imzaların eksik olduğu öne sürüldü.

Haberlerde, bir başka İspanyol gazetesi "Marca"nın da Jose Mourinho’nun 4 yıllık bir sözleşme yapacağı ve tüm kupaları kazanmak için geleceği iddialarına yer verilmiş. Marca’daki haberde, Real Madrid, Mourinho ile anlaşamazsa yerine İngiltere Milli Takımı’nı çalıştıran İtalyan Fabio Capello ya da Liverpool’un başındaki İspanyol Rafael Benitez’in düşünüldüğü belirtildi.

Bu arada FC Inter Başkanı Massimo Moratti’nin de sözleşmesi devam eden Portekizli teknik adamı takımda tutmak için 10 ile 12 milyon avroluk bir teklif yaptığı ancak Mourinho’nun bu teklife "Her şey para değil" diyerek geri çevirdiği iddia edildi.

AA

Haberin Devamı