Spor Mourinho talimatıyla kırmızı kart

Mourinho talimatıyla kırmızı kart

Paylaş
Mourinho talimatıyla kırmızı kart

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı 4-0 yenen Real Madrid'de Sergio Ramos ve Xabi Alonso'nun oyundan atılmalarının Jose Mourinho'nun talimatının olduğunu öne sürüldü

Şampiyonlar Ligi’nde grup birincisi olarak çıkmayı garantileyen Real Madrid şimdiden bir üst turu düşünürken, teknik direktör Mourinho sarı kart problemi olan Sergio Ramos ve Xabi Alonso’ya "kendinizi oyundan attırın" talimatı vererek, bu futbolcularının durumunu riske atmak istemedi.

Real Madridli Ramos ve Xabi Alonso, Auxerre’ye karşı Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak son grup maçında kırmızı kart cezalısı olduklarından forma giyemeyecek olurken, üst turda kendilerini tamamen temizlemiş olacaklar.

Xabi Alonso 86., Ramos 90. dakikalarda gördükleri ikinci sarı kartlarla oyundan atılırken, yedek kulübesinde yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Mourinho’nun yedek kaleci Dudek’i kullanarak, mesaj ilettiği televizyon kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4007","4007","201011","4007-3.jpg");



Dudek, maç esnasında arkadan kaleci İker Casillas’ın yanına giderek Mourinho’nun mesajını verirken, daha sonra Casillas’ın Sergio Ramos’un kulağına bu mesajı iletmesi dikkat çekti.

İspanyol basını "taktiksel oyundan atılma", "Madrid, oyundan atılmalara kadar maçı kontrolü altında tuttu" ifadelerini kullanırken, Mourinho’nun oyundan atılmaları için futbolcularına mesaj göndermesi polemik yaratacak bir tavır olarak gösterildi.

Konuyla ilgili UEFA’nın bir soruşturma başlatıp, Real Madridli futbolculara ve teknik direktör Mourinho’ya ceza verebileceği iddia edildi.