Spor Mourinho turdan emin

Mourinho turdan emin

Paylaş
Mourinho turdan emin

Chelsea'yi 2-1 yenen Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho, rövanş karşılaşmasında Stamford Bridge Stadı'nda kaybetmeyeceğini söyledi

İngiliz basınının tamamına yakını Portekizli teknik adamın rövanş maçıyla ilgili cümlelerini manşetten verdi. Stamford Bridge Stadı’nda bu kez farklı bir soyunma odasına gideceğini belirten Mourinho, "Ben biliyorum ki normalde Mourinho, Stamford Bridge’de şanslıdır. Mourinho, Stamford Bridge’de kaybetmez" dedi.

Eski takımına karşı duygularını kontrol etmek zorunda olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Bu oyun benim için de onlar için de normal değil. Fakat maç başladığı zaman normal olmaya başladı ve her iki taraf da kazanmayı istedi" değerlendirmesinde bulundu.

İtalya’ya dürüst bir adam olarak geldiğini ve öyle ayrılacağını belirten Mourinho, Chelsea’nin dün geceki maçta penaltıyı hak ettiğini söyledi.

ANCELOTTI: HAKEM HATA YAPTI

Chelsea’nin Menajeri Carlo Ancelotti ise hakemin hata yaptığına inandığını söyledi. Kalou’nun pozisyonunun penaltı olduğunu iddia eden İtalyan teknik adam, "Fakat penaltı hakem düdüğü çaldığı zaman oluyor.

Gonzalez çok deneyimi olan iyi bir hakem. Bu maçta şanssız olduğumuzu söyleyebiliriz. Rövanşta daha iyi olacağını umuyoruz" dedi.

Inter karşısında çok iyi oynadıklarını belirten Ancelotti, atak oynayarak rövanş maçını kazanacaklarını, bunu daha önce de yaptıklarını kaydetti.

Chelseali futbolcu Salomon Kalou ise tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili olarak "Eto’o’nun sağ bacağıma dokunduğunu hissettim. Fakat hakem, Eto’o’nun bana dokunduğunda topun kontrolünün bende olmadığını söyledi. Ben şut çekmek üzereyken eğer arkadan ayağıma temas ettiyse penaltı olması gerekirdi" ifadelerini kullandı.

2

Haberin Devamı